Våra Tjänster

Vad Vi Gör !

Projektplanering & kodskrivning.

Planering är grunden för framgång i livet och därför är det första steget vi tar i alla våra projekt att utveckla en handlingsplan och en tidsplan.
Sedan delar vi upp projektet i miniuppgifter. Dessa små uppgifter inkluderar grafisk design, projektstruktur, projektkodning etc.

Vi beräknar också kostnaden för projektet genom att uppskatta den tid som spenderas på varje projekt och projektets storlek i allmänhet och om det finns speciella önskemål, till exempel att skriva projektkoden på ett specifikt programmeringsspråk eller andra specialförfrågningar. .

En annan sak vi gör är att ändra och / eller utveckla befintliga koder / projekt, koder och webbplatser eller sidor på olika programmeringsspråk.

Webbplatsbyggnad och -hantering.

Att skapa och hantera webbplatser är en av de bästa tjänsterna vi erbjuder. Att skapa webbplatser behöver kreativitet eftersom ju mer din webbplats är distinkt och unik desto mer kan du locka fler kunder och kunder på ett smart och kreativt sätt. Därför blir våra experter mer kreativa varje gång och med varje webbplats de skapar när det gäller form och effektivitet.

Vi bygger våra webbplatser i wordpress-systemet som är det mest kraftfulla och kända systemet i världen. Vi använder wordpress för att skapa webbplatser som är mångsidiga, t.ex. webbplatser för organisationer, utbildningswebbplatser, kommersiella webbplatser och vinstsidor, och de webbplatser som vi skapar motsvarar globala och lokala betalningsmetoder.

Våra webbplatser motsvarar Woocommerce och PayPal.
Redigeringen av de webbplatser som skapats av oss är super enkel eftersom allt hanteras med Elementor-plugin (dra och släpp).

Marknadsföring

Marknadsföring är ett av sätten att få nya kunder. Vi hjälper dig med marknadsföring på socialmedia-webbplatser som Facebook, Instagram Twitter och Snapchat.
Vi erbjuder också att hjälpa dig med marknadsföring på kända sökmotorer som Google, Yahoo, Bing och Yindex.
En annan tjänst som vi tillhandahåller designar annonser för användning i marknadsföring. Vi har designers som kan hjälpa dig att se din idé på bästa sätt genom att skapa videoannonser, bilder. Vi gör också VoiceOvers.

Har du en fantastisk idé?

Begär en tjänst

Du är ett klick från din framgång. Tryck på knappen till höger och berätta om din fantastiska idé. Vi hjälper dig gärna. Kontakta oss nu.

Scroll to Top